Wachtwoord vergeten?

Geen bevestigingslink? Probeer dan opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

(close)

ECU’s en ABS ECU’s

De meeste ECU’s worden gereviseerd met originele nieuwe componenten (semiconductors / chips / sensoren). Zo worden er bijvoorbeeld bij de revisie van de Mercedes A-klasse ECU originele sensoren geplaatst, die samen met een professionele kalibratie zorgen voor een eindproduct dat gelijkwaardig is aan een nieuwe ECU, alleen nu voor een prijs van maar 20% van de nieuwe ECU.

Daar waar de oorspronkelijke printplaat van de ECU zo slecht is dat revisie niet of nauwelijks meer rendabel is, vervangen wij zelfs de complete printplaat van de ECU voor een compleet in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde printplaat, of leveren een compleet nieuwe vervanger.

remanufacturing ecu bonderHybride ECU’s

Voor de zogenaamde hybride ECU’s (dit zijn ECU’s waarvan de printplaat bestaat uit een ceramisch plaatje) gebruiken wij de modernste machines bij onze revisie, waarmee we bij de meeste (ABS) ECU’s alle hybride verbindingen volautomatisch vernieuwen. Doordat we op elk contactvlak waar mogelijk een meervoudige verbinding aanbrengen, kunnen we een extra lange levensduur garanderen.

Geavanceerde ECU testers

Om het defect in uw ECU op te sporen en om na revisie/reparatie van uw ECU zeker te weten of de ECU goed functioneert, beschikt ACtronics over drie in eigen beheer ontworpen en ontwikkelde ECU testers. Deze machines zijn capabel om met de meest recente CAN, LIN, en J1850 netwerkbussen te communiceren. Daarnaast beschikt deze apparatuur over zeer geavanceerde functionaliteiten zodat gedurende de eindtests de ECU vrij geschakeld wordt van zijn startblokkering.