Wachtwoord vergeten?

Geen bevestigingslink? Probeer dan opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

(close)

Instrumentenpanelen

Veel instrumentenpanelen hebben meerdere ontwerp/fabricage fouten, of zwakke componenten. Bij deze producten is het dan ook bijzonder belangrijk om niet alleen te repareren, maar ook te reviseren. Dit houdt in dat niet alleen het defecte component wordt vervangen, maar alle componenten waarvan bekend is -of mag worden verondersteld- dat deze in de toekomst uit zouden kunnen vallen. Daarnaast is het van groot belang dat een zwak onderdeel niet wordt vervangen door een ander zwak onderdeel. Zo zijn er veel instrumentenpanelen die voorzien zijn van een erg zwakke processor. Wij bij ACtronics vervangen deze processor voor een betere versie met een veel langere levensduur.
instrument-cluster_remanufacturingComponenten

Daarnaast gaan bij veel instrumentenpanelen ook andere -niet elektronische producten- defect, zoals tandwielen, wijzers, wijzermotortjes en kunststofframes. Deze componenten zijn helaas niet op de vrije markt te verkrijgen. Door de erg grote aantallen instrumentenpaneel reparaties die wij dagelijks doen zijn wij in staat om veel van deze componenten zelf te ontwerpen in een verbeterde versie en te produceren.

Testen en kalibreren

Uiteraard wordt ook een klokkenpaneel na revisie uitvoerig getest en worden de wijzers gekalibreerd. Hiervoor gebruiken wij onze in eigen beheer ontwikkelde CANDIS die het volledige benodigde netwerk (CAN/LIN/J1850) van de betreffende auto kan nabootsen en met het betreffende klokkenpaneel kan communiceren.