Audi Q7 e-tron Foutcode P33E100 - Laadstopcontact A Elektrische storing: Betekenis en Oplossing

OBC Battery Charger (VAG)  - OBC
OBC Battery Charger (VAG)

OBC

Registreer of log in om prijzen te zien

Wat betekent deze Audi foutcode?

De foutcode P33E100 kan worden uitgelezen bij de Audi Q7 e-tron Plug-in Hybrid, die vanaf 2015 in productie is. Deze code duidt op een probleem tussen de laadkabel en de boordlader die AC stroom omzet naar DC stroom voor het accupakket.

Symptomen bij de P33E100 foutcode

Na het opladen van het voertuig start de auto niet meer. Ondanks dat de laadkabel ontkoppeld is, blijft er een melding of waarschuwingslampje in het dashboard staan dat deze kabel nog steeds gekoppeld is. Bij het opstarten van de auto de volgende dag, kan het zijn dat de melding verdwenen is. Echter, bij de volgende keer opladen komt dezelfde melding weer terug.

De oorzaak van dit Audi Q7 probleem

Deze storing wordt meestal veroorzaakt door een defect in de OnBoard Charger, ook wel bekend als de boordlader. De originele onderdeelnummers van deze boordladers zijn meestal 5QE 915 681 AA of 5QE 915 681 G.

Revisie is de oplossing voor foutcode P33E100

Laat een specialist de benodigde diagnosestappen uitvoeren om te bevestigen dat inderdaad de boordlader defect is geraakt. Vanwege de hoge voltages is dit zonder enige twijfel een taak voor gecertificeerde autotechnici. Als kennisleider en innovator in de branche is ACTRONICS bijzonder trots om als eerste revisiebedrijf een oplossing voor deze complexe elektronica te bieden. Meld je revisie-opdracht eenvoudig online via onze website aan en verstuur het onderdeel volgens de aangegeven inpakinstructies naar ons op. Onze engineers en productspecialisten zullen het onderdeel vakkundig testen en inspecteren om vervolgens over te gaan op het revisieproces. Hierbij profiteer je van de voordelen die je altijd van ons gewend bent. Ook voor dit onderdeel ontvang je natuurlijk 2 jaar garantie en bespaar je enorm op een nieuw onderdeel. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!