Wachtwoord vergeten?

Geen bevestigingslink? Probeer dan opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

(close)

Elektronische problemen

Heeft u een elektronisch probeem in uw auto?

Voor het opsporen en oplossen van elektronische problemen in auto’s heeft ACtronics een speciale afdeling geopend onder de naam DIAGtronics. In het verleden hebben wij ervaren dat niet elk garagebedrijf beschikt over de juiste diagnose apparatuur, kennis of tijd om elektronische storingen efficiënt op te lossen.
DIAGtronics
DIAGtronics beschikt over de verschillende diagnose systemen en heeft daarnaast ook dealerapparatuur voor de meest gangbare merken. Wat elektronische en technische kennis betreft, maakt DIAGtronics ook gebruik van de ingenieurs en ervaring van ACtronics. Door deze combinatie van factoren en een structurele aanpak is DIAGtronics in staat om voor elk elektronisch probleem een oplossing te vinden!

De structurele aanpak houdt onder andere in dat het mogelijk is om op vastgestelde momenten met de klant contact op te nemen om de actuele status door te nemen. Zodra er eenmaal een defect gevonden is, wordt indien mogelijk het betreffende onderdeel gerepareerd of gereviseerd, zodat de kosten zoveel mogelijk beperkt kunnen worden.

Uitlezen en resetten van foutcodes
Diagnose apparatuur is onmisbaar voor een autobedrijf, maar nog belangrijker om in huis te hebben is de originele dealerapparatuur. Wij beschikken over veel originele dealerapparatuur, waardoor wij in staat zijn van bijna iedere auto de foutcodes uit te lezen en te resetten en waarmee wij voertuigspecifieke data kunnen wijzigen.

Voor het uitlezen en resetten van foutcodes berekenen wij € 25,- (exclusief btw).

Voor meer informatie zie www.diagtronics.nl.
of bel 0546 451 021