Wachtwoord vergeten?

Geen bevestigingslink? Probeer dan opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

(close)

Het bedrijf

Toen we in 2005 begonnen als revisie expert hadden we slechts 15 medewerkers, terwijl er nu alleen in Almelo al 76 mensen rondlopen. Om dit hele team op één locatie te huisvesten en de interne logistiek sterk te verbeteren, lieten we in 2012 een pand bouwen dat ons revisieproces tot in detail ondersteunt. Een pand dat ons de ruimte geeft om nog verder te groeien en plotselinge productiepieken moeiteloos op te vangen. Maar wat u vooral zult merken van onze verhuizing is de snelheid waarmee we uw onderdelen reviseren. Het complete proces is geoptimaliseerd, zodat uw onderdeel nu binnen vijf minuten na aankomst het daadwerkelijke revisietraject in gaat.
ACtronics company

KaartEuropa

Even wat cijfers

Sinds onze oprichting in 2005 wisten we wereldwijd ruim 16.000 terugkerende klanten aan ons te binden. Jaarlijks reviseren we 70.000 onderdelen, wat gemiddeld ruim 250 onderdelen per werkdag betekent. Met ons team van 76 medewerkers hebben we onszelf keer op keer bewezen als hèt alternatief voor OE onderdelen; zelfs dealers kiezen tegenwoordig liever voor onze revisie dan voor een nieuwe aanschaf. Want revisie is onze passie en alleen het beste resultaat is goed genoeg voor ACtronics.

Revisie, geen reparatie

Elke monteur weet dat een gereviseerde motor veel langer meegaat dan een gerepareerde motor. Hetzelfde geldt voor de elektronische elementen van een auto. Een reparatie lijkt voordelig op de korte termijn, maar uiteindelijk gaat er steeds weer iets anders kapot met alle kosten van dien. Met de revisie oplossingen van ACtronics worden uw onderdelen weer als nieuw. Bied uw klant de beste service voor de lange termijn en kies voor onze gegarandeerde kwaliteit met gereviseerde onderdelen.

Remanufacturing Bonding

Testing

Revisie dankzij innovatie

Onze medewerkers zijn erg trots op hun kennis, ervaring en de kwaliteit van hun revisie. Terecht natuurlijk, al heeft ons fantastische machinepark er toch ook iets mee te maken. Hier staat naast de meest geavanceerde machines op het gebied van Onderzoek & Diagnose, ook een scala aan volautomatische ultrasoon bond machines (om de meest modernste hybride ECU’s te reviseren). Daarnaast beschikken we over een volautomatisch laser lasapparaat, een geautomatiseerde hangbandstraalmachine en een gasklephuis testbank. Intelligente machines, ontworpen om onze mensen te ondersteunen bij het ambacht van hoogstaande revisie.

Verbeteringen realiseren

Bij elk nieuwe onderdeel dat we in onze assortiment opnemen, is R&D de eerste prioriteit. Het bestuderen, uittekenen, testen en onderzoeken van het complete onderdeel en alle mogelijke schades. We willen niet alleen reviseren, maar waar mogelijk ook een structurele verbetering realiseren. Met een betere kwaliteit en langere levensduur als resultaat.

ACtronics Remanufacturing department