Wachtwoord vergeten?

Geen bevestigingslink? Probeer dan opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

(close)

Research & Development (R&D)

Zoals al eerder gezegd ontwikkelen en bouwen wij niet alleen (deel)producten, sensoren en testmachines in eigen beheer voor eigen gebruik, maar ontwerpen en produceren wij deze ook op maat voor onze klanten. Hieronder leest u wat wij u zoal te bieden hebben op dit gebied.

Sensoren

ACtronics heeft in China een eigen productie- en assemblagelijn, waar we onze sensoren produceren. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in contactloze rotatiesensoren en luchtmassameters, kunnen wij in opdracht ook andere goedkopere, conventionele sensoren ontwikkelen en produceren. Onze Chinese productielijn is met name gericht op de productie van ‘medium size batches’ (vanaf 1000 stuks of vanaf 5000 stuks).

Testmachine CANDIS

Onze laatste ontwikkelde testmachine voor extern gebruik(verkoop) is de CANDIS. Deze CANDIS, is erop gericht om electronica onderdelen testbaar te maken in een netwerk omgeven(zoals CAN, LIN, J1850), waarbij de CANDIS communiceert over het netwerk en gelijktijdig analoge en andere digitale signalen naar het te testen component stuurt. Uiteraard word onze CANDIS geleverd in combinatie met de benodigde netwerk berichten die nodig zijn voor het betreffende onderdeel. Op dit moment kan onze CANDIS worden ingezet voor het testen van ECU’s, ABS ECU’s, Klokkenpanelen, Displays en Navigatie systemen, en word gewerkt om deze CANDIS inzetbaar te maken voor Electrische servo pompen, Elektrische stuurhuizen, Dynamo’s, Turbo’s, en TCU’s (transmissie ECU’s).

Testen op onze R&D afdeling

Om er zeker van te zijn dat een nieuw ontworpen product een lange levensduur geniet, worden deze onderworpen aan een intensieve vibratietest. Dit houdt in dat ze gedurende twee weken continu aan vibraties worden blootgesteld in onze speciaal daartoe ingerichte ‘shock-aging-chamber’, om zo onze reparatieprocedures te controleren.