Wachtwoord vergeten?

Geen bevestigingslink? Probeer dan opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

(close)

Informatie

Klik hier voor onze garantie en leveringsvoorwaarden, privacy statement en disclaimer.

 • De normale revisie tijd voor de meeste producten is 1 tot 2 werkdag(en). Dit is exclusief transport tijd.
 • De garantieperiode op gereviseerde producten is 2 jaar conform onze algemene voorwaarden. Verzendkosten zijn niet bij de product prijs inbegrepen. Voor het transport van een onderdeel binnen Nederland en België hanteren wij scherpe tarieven. De kosten voor transport van pakketten naar ons toe zijn voor eigen rekening.
 • Verzendkosten zijn niet bij de product prijs inbegrepen. Voor het transport naar de klant (in Nederland) rekenen wij € 13,44, voor onze klanten in België zijn de verzendkosten € 16,- Voor de producten die u naar ons opstuurt verzoeken wij u zelf de transportkosten voor uw rekening te nemen.
 • Voordat u een product opstuurt, verzoeken wij u even contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Tel: 0546 660 410, vanuit België 0031 546 660 410. Vul dan na telefonisch contact met ons verkoopteam a.u.b. het revisie opdracht formulier in, te vinden op onze website www.actronics.nl en stuur deze met het onderdeel mee. Op deze manier kunnen wij u beter en sneller van dienst zijn en krijgt u een bevestiging per e-mail wanneer wij het onderdeel hebben ontvangen.
 • Bij de genoemde prijzen is uitgegaan van een product dat defect is geraakt onder normale omstandigheden, dat houdt in, geen ongeval schade, en geen water of brand schade. Afgebroken behuizingen vallen niet onder de revisieprijzen. Eerder geopende producten, of onderdelen waarbij geprobeerd is ze te repareren kunnen een negatief effect hebben op het slagen van de revisie.
 • Indien het onderdeel enkel getest hoeft te worden of als het onderdeel niet te reviseren is, zullen slechts testkosten in rekening gebracht worden. De nauwkeurigheid van een test is sterk afhankelijk van de klachtomschrijving die door u gegeven is. Indien de klachtomschrijving te onduidelijk is en er geen (goede) test uitgevoerd kan worden zullen er behandelingskosten berekend worden á € 25,- en zal het product onverrichterzake retour gestuurd worden.
 • Prijsopgaven zijn onder voorbehoud en exclusief BTW. Indien een prijs afwijkt van de catalogusprijs zullen wij u hier voor de revisie, doch na diagnose over informeren. De prijzen zijn netto prijzen voor garage- en autobedrijven.
 • Veel producten die niet in deze catalogus staan, kunnen wij wel voor u repareren (dus niet reviseren). Dat houdt in dat we alleen het probleem opsporen en repareren. Omdat wij hiervoor geen op levensduur geteste reparatieprocedure hebben ontwikkeld en vaak maar deeltests uit kunnen voeren, zal de reparatie niet altijd 100% geslaagd zijn en kunnen wij niet een lange levensduur garanderen, waardoor sommige producten na enige tijd weer defect kunnen raken. Voor deze producten krijgt u nog steeds van ons 2 jaar garantie, doch U dient zich ervan bewust te zijn dat een enkel product niet gerepareerd kan worden en dat het mogelijk is dat het product binnen de garantie periode opnieuw defect kan raken.
 • Bij het bestellen van een revisiedeel uit voorraad wordt statiegeld berekend. Voor de transportbox van de DSG berekenen we ook statiegeld. Bij ontvangst van het oude onderdeel met kopie factuur, binnen 4 weken, zullen wij dit bedrag crediteren.
 • Veel producten die niet in deze catalogus staan, kunnen wij wel voor u repareren (dus niet reviseren). Dat houdt in dat we alleen het probleem opsporen en repareren. Omdat wij hiervoor geen op levensduur geteste reparatieprocedure hebben ontwikkeld en vaak maar deeltests uit kunnen voeren, zal de reparatie niet altijd 100% geslaagd zijn en kunnen wij niet een lange levensduur garanderen, waardoor sommige producten na enige tijd weer defect kunnen raken. Voor deze producten krijgt u nog steeds van ons 2 jaar productgarantie, doch u dient zich ervan bewust te zijn dat een enkel product niet gerepareerd kan worden en dat het mogelijk is dat het product binnen de garantie periode opnieuw defect kan raken.
 • Prijswijzigingen en fouten voorbehouden