Wachtwoord vergeten?

Geen bevestigingslink? Probeer dan opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

(close)

Nieuws

Almelo 4 Juli 2018

AMT Diagnose Boot Camp 2018

ACtronics was ook dit jaar weer aanwezig op de AMT Diagnose Boot Camp 2018. Tijdens deze bootcamp werden er actuele onderwerpen behandeld op het gebied van auto-diagnose. Dit jaar gaf ACtronics een workshop die in het teken stond van het testen van wielsensoren die werken volgens het PSI5 principe. Deze workshop werd verzorgd door Bart Heimerink en Rogier Henzel. Lees meer >

_____________________________________________________________________________________________

Almelo 25 april 2017

ACTRONICS REIST BINNENKORT AF NAAR PORTUGAL!

Hoewel ACtronics inmiddels bijna heel West Europa bedient, blijven er ook altijd onontdekte plekjes over. Zo ook Portugal. Maar ook al viel ons oog eerst op de Algarve (wat een prachige kust…), toch heeft Portugal nog meer gebieden die prima geschikt zijn voor de diensten van ACtronics. Denk bijvoorbeeld aan grote steden zoals Lissabon en Porto. Het is wel nog even afwachten wanneer er precies gestart gaat worden, maar dat er een “ACtronics Portugal” gaat komen, dat is inmiddels wel zeker!

Portugal wordt daarmee het 12e land waarin ACtronics operatief is: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Noorwegen en Zweden gingen dit zonnige land al voor.

Zoals zojuist gezegd, is een exacte startdatum nog niet bekend, maar uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Wordt vervolgd!

_____________________________________________________________________________________________

Almelo 9 maart 2015

ACTRONICS GAAT DIT JAAR NAAR SPANJE

Zon, zee, strand… Spanje is een perfecte vakantiebestemming. Maar vakantie is niet de reden waarom wij naar Spanje gaan. Naast Nederland, Duitsland, Engeland, Italië, Frankrijk, Zweden en Noorwegen, gaat ACtronics zich namelijk ook daadwerkelijk vestigen in Spanje.

De Spaanse markt is niet nieuw voor ACtronics. Wel zien we de vraag naar onze diensten steeds meer groeien. Om de markt nog beter te kunnen bedienen, gaan we daarom over tot het werkelijk vestigen in dit land.

Om deze opening wat kracht bij te zetten, zullen we hier extra bij stilstaan tijdens de Motortec Automechanika. Deze internationale vakbeurs wordt van 11 tot 14 maart in Madrid georganiseerd en natuurlijk is ook ACtronics daar vertegenwoordigd. Motortec Automechanika staat bekend om het tonen van de laatste innovaties uit de automotive industrie, dus is zeker het bezoeken waard.

Mocht u deze beurs willen bezoeken: de deuren zijn elke dag open van 10.00 tot 19.00.

KaartEuropa

_____________________________________________________________________________________________

Almelo 29 januari 2015 Datum-GratisAanmelden_Samen

ACTRONICS & GANZEBOOM TRANSMISSIES

PRESENTEREN DE KRACHTEN VAN REVISIE

Auto professioneel & Schadeherstel Vakbeurs

3, 4 en 5 februari is het weer tijd voor de Auto professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in de Evenementenhal Gorinchem. Deze goed bezochte beurs is gericht op informatie over garage uitrusting, automaterialen, software, smeermiddelen en nog veel meer. ACtronics en Ganzeboom Transmissies gaan samen een lezing houden in het AMT-ATC Technisch Theater om de bezoekers een kijkje in de keuken van de revisiewereld te geven.Ganzeboom en ACtronics hebben veel met elkaar gemeen. Beide bedrijven hebben de oprichter nog dicht bij het vuur zitten, zijn gevestigd in Almelo en hebben inmiddels een ruime ervaring met het reviseren van onderdelen. Het leek ze dan ook een mooi idee om de jarenlange kennis samen in een lezing te delen. Waarin verschilt revisie van reparatie? Waarom is een revisie-onderdeel vaak beter dan een nieuw onderdeel? Waar liggen de knelpunten? Wat is precies wel en niet mogelijk? Het zijn voorbeelden van vragen die zeer zeker beantwoord gaan worden tijdens de vakbeurs.

Op de vakbeurs is er een ideale gelegenheid gecreëerd voor het beantwoorden voor dit soort vragen: het AMT-ATC Technisch Theater. Elke dag worden in dit theater gratis kennissessies gehouden die de moeite waard zijn. Meerdere sprekers zullen dagelijks over allerlei onderwerpen praten met informatie die voor garages van groot belang kunnen zijn. Frank Bouwman, onder andere bekend van de Unboxing-artikelen in AMT, geeft bijvoorbeeld zijn visie op storingsdiagnose aan moderne voertuigen. Is specialisatie het toverwoord of zijn er andere mogelijkheden? De onderwerpen die ACtronics en Ganzeboom Transmissies samen gaan bespreken, vinden elke dag om 19.00 uur en 20.00 uur plaats.Beide bedrijven zijn interessant om deze dagen naar te luisteren door hun kennis en jarenlange ervaring in de automotive wereld. Hieronder stellen we ze kort voor.

Okt_2008_ACtronics_WEB_1

ACtronics staat bekend om de revisie van elektrische auto gerelateerde componenten. Denk niet alleen aan ECU’s, maar bijvoorbeeld ook aan TCU’s, instrumentenpanelen, gasklephuizen en andere elektronische componenten. In 2004 startte Leon Kleine Staarman het bedrijf op en met 7 vestigingen in Europa is ACtronics inmiddels uitgegroeid tot marktleider in deze branche.  De eigen R&D afdeling ontwikkelt het hele jaar door aan nieuwe testopstellingen en revisiemethoden. Uw elektronische componenten zijn dus in goede handen.

LogoGanzeboom-Almelo-WEB_1

Ganzeboom Transmissies is toonaangevend in Europa op versnellingsbakgebied. Vanuit de werkplaatsen in Almelo (35 medewerkers) en Rosmalen (6 medewerkers)  worden gereviseerd: Automatische versnellingsbakken (ook DSG en CVT bakken), Handgeschakelde versnellingsbakken, Differentieels en tussenbakken, Koppelomvormers en kleppenhuizen. De ontwikkelingen op het gebied van versnellingsbakken gaan snel. Daarom investeert Ganzeboom voortdurend in kennis en apparatuur; met name in testapparatuur voor het testen van automatische versnellingsbakken en kleppenhuizen. Naast de revisie is de levering van transmissie-onderdelen (worden dagelijks verstuurd door geheel Europa) een andere tak van het bedrijf. Mede dankzij de enorme voorraad onderdelen kan ook een snelle doorlooptijd van de revisie gegarandeerd worden.

________________________________________________________________________________________________________________

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse gekregen? De aanmelding voor het evenement is gratis. Registreer je hier

Logos_Onderaan_Hal_Evenement

Openingstijden: 15:00-22:00 uur | Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem | www.evenementenhal.nl