Oplossing voor BMW Foutcode 5DF0 en 5DF1: DSC / ABS Storing Reparatie

ATE MK61 BMW - ABS units
ATE MK61 BMW

ABS units

Registreer of log in om prijzen te zien

Foutcodes 5DF0 en 5DF1 zijn specifiek voor verschillende modellen van BMW en heeft als omschrijving “Hydraulic Unit Pump Motor (Connector Faulty)”. Ze duiden op problemen met het hydraulische blok en/of de pompmotor van het ABS/DSC-systeem. Vaak komen ze voor bij BMW-modellen met een ATE MK61 remsysteem, dat vijf druksensoren heeft in plaats van één.

Welke BMW-modellen kunnen deze OBD-II foutcodes vertonen?

Deze foutcodes kunnen ook optreden bij verschillende BMW-motorfietsen, zoals de BMW F650 S, F800 S, K1200-serie, K1300-serie, K1600-serie en R1200GS.

Symptomen van foutcodes 5DF0 en 5DF1

Het ABS, DSC en/of handrem waarschuwingslampje zal op het dashboard gaan branden.

Oorzaak en oplossing van deze foutcodes

Controleer eerst of een slechte verbinding in de massakabel het probleem veroorzaakt, vooral bij de E90/E91. Vervang indien nodig de massakabel. Als dit geen oplossing biedt, is het ABS/DSC systeem waarschijnlijk defect. ACTRONICS biedt een revisie-oplossing voor deze foutcodes, waarbij het ABS-systeem met pompmotor, hydraulisch blok en ECU uitgebreid getest en gereviseerd wordt. Maak online een revisie-opdracht aan en stuur het onderdeel naar ACTRONICS op. Wij herstellen het onderdeel binnen twee dagen en houden je constant op de hoogte van alle updates. Omdat je het originele onderdeel laat reviseren, is inleren niet nodig en profiteer je altijd van twee jaar garantie. Vragen? Onze productspecialisten staan voor je klaar.

Dus heb je als autobedrijf een BMW met foutcodes 5DF0 en 5DF1 in de werkplaats? Neem vandaag nog contact op voor een snelle oplossing, of start hier direct je revisie-opdracht!